Dodijeljena lovačka odlikovanja za Lovni ured Našice

17 Lis

Lovački savez Osječko-baranjske županije u prostorijama Lovačkog doma Lovačkog društva „Kuna“ Đurđenovac, sinoć je upriličio  svečano uručenje lovačkih odlikovanja Hrvatskog lovačkog saveza zaslužnim lovcima s područja Lovnog ureda Našice. Po uvodnim riječima Dragana Zlosa, voditelja Lovnog ureda koji je istakao značaj dobivanja odlikovanja, Tomislava Mikulića u ime domaćina koji je organizirao ovu svečanost, te načelnika općine Đurđenovac, Hrvoja  Topalovića , započelo se sa dodjelom. Dodijeljeno je ukupno 27 odlikovanja, dok će 10 odlikovanja biti uručeno 24. listopada na svečanoj sjednici LD „Jelen“ Našice povodom obilježavanja 70. godina rada i djelovanja tog društva. Odlikovanja je lovcima uručio Zlatko Stolnik, predsjednik Saveza , uz pomoć Dragana Zlosa voditelj Lovnog ureda. Ovom podjelom započela je dodjela za područje Lovačkog saveza OBŽ. Ukupno će biti dodijeljeno 200 odlikovanja. Po završetku dodijele  Tomislav Mikulić uručio je lovačku iskaznicu načelniku općine  Đurđenovac Hrvoju Topaloviću koji je po dobivanju istakao značaj lovstva za Đurđenovački kraj posebno naglasivši  dobru suradnju s  3 društva koji djeluju na području općine a to su: „Kuna Đurđenovac“ , „Vidra“ Beljevina i „Jazavac“  Šaptinovci .