Novosti

Pratite sve naše novosti!

Vardarac: Održana redovna skupština Lovačkog Saveza OBŽ

23 Svi

U sklopu manifestacije „Lovački susreti u Vardarcu“ održana je redovna skupština Lovačkog Saveza OBŽ.

Skupštini koja je održana u mjesnom domu u Vardarcu, prisustvovalo je 54 delegata tako da su sve odluke bile pravovaljane.
Radno predsjedništvo činili su Antun Blažević kao predsjednik, te Zdenko Jumić i Josip Županić kao članovi.

Jednoglasno je usvojeno financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, a prihvaćena su i dva prijedloga Izvršnog odbora.
Za počasnog predsjednika Saveza izabran je dugogodišnji predsjednik Zlatko Stolnik, a za zastupnike u skupštini HLSa izabrani su Zvonimir Pavošević i Stjepan Gavran.


Skupu su se obratili i gosti:
 Načelnik Općine Bilje, Željko Cickaj, Pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu Osječko-baranjske županije, Romeo Jukić, Tajnik lovačkog Saveza Virovitičko-podravske županije, Antonio Repić, predsjednik Lovačkog saveza Vukovarsko-srijemske županije, Blaženko Bajić te predsjednik Hrvatskog Lovačkog Saveza Ivica Budor uz kojeg su bili i Hrvoje Kukas, Tajnik HLS-a i Ivica Stanko, glavni urednik Lovačkog vjesnika. 

Nakon Skupštine svi članovi i gosti uputili su se u lovački dom u Vardarac kako bi uveličali manifestaciju „3. Lovački susreti u Vardarcu“  na kojoj je predsjednik HLS-a Ivica Budor dodijelio odlikovanja HLSa zaslužnim lovcima s područja Lovnog Ureda Baranja.

@ Slynetwork.com.