Novosti

Pratite sve naše novosti!

Viljevo : Memorijal Mirka Vincetića

13 Svi

Dana 03. svibnja 2015, godine u dopodnevnim satima održano je na streljani LD «Kuna» Viljevo gađanje lovačkim puškama risanicama u metu  na 100 metara. Gađanje je organizirano kao probno gađanje lovačkim puškama prije početka sezone odstrijela srnjaka. Sada već tradicionalno gađanje (7. godina za redom), pomalo i u natjecateljskom obliku, sa gostima između kojih ističemo nazočnost predsjednika HLS-a Đure Dečaka, od 2011. godine održava se u spomen primjernom lovcu, zaslužnom, vrijednom ali nažalost svih, tragično preminulom članu ovog lovačkog društva te nosi naziv MEMORIJAL MIRKA VINCETIĆA - BLAŽEVOG.

Gađanje se održalo u disciplini i redu zahvaljujući lovnicima društava Zoranu Cerovečkom i Željku Zetaiću, kako to priliči lovačkoj organizaciji te su ostvareni odlični  rezultati a za najbolje su osigurani pehari i medalje te uz zahvalnost sponzorima i prigodne nagrade. Tako je najbolji rezultat ostvario lovac Milan Knežević – general HV, sa pogođenih 31 poen te postao vlasnik pehara i medalje, a posebno naglašavamo rezultat lovca Ante Čuline koji je nakon zanimljivog raspucavanja između pet lovaca pogodio zaredom 3 desetke. Osim peharom za pobjednika prva tri strijelca nagrađena su medaljama te najbolje plasirani natjecatelji i vrijednim nagradama sponzora (lovačko odijelo, kotlić s nogarima, lovački nož, lovačke gojzerice). Nagrade je uručio Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza uz pomoć Damira Vincetića, sina preminulog lovca u čiju spomen je nazvano natjecanje, te predsjednika LD KUNA Viljevo Tihomira Hajdukovića,

Na natjecanju je sudjelovalo pedesetak lovaca članova LD KUNA Viljevo i LU ŠLJUKA P. Moslavina, te je po završetku istog druženje nastavljeno uz zajednički ručak svih članova i gostiju uz pratnju TS Kočije.

 

 

 

@ Slynetwork.com.