Novosti

Pratite sve naše novosti!

Lovci na Sajmu AGRO ZEMLJA u Bizovcu

11 Lis

U kompleksu Bizovačkih toplica od 12. do 14. Listopada održava se  18. međunarodno izložbeno-prodajni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije  po imenu AGRO ZEMLJA 2012 .

U  pripremu sajma “Agro Zemlja” uključene su nacionalne institucije s područja agrara uz potporu i pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede. Iz programa Sajma izdvajamo: Najveća prodajna izložba agro-tehnike sa prezentacijama u istočnoj Hrvatskoj ( poljoprivredna mehanizacija i oprema ), obilježavanje Svjetskog dana hrane za RH sa tematskim izlaganjem pića i hrane, 7. Stočarska izložba Slavonije i Baranje uz suorganizaciju HPA,Festival hibrida kukuruza /novi program/, “VODA – Izvor života” , Navodnjavanje, sustavi za pročišćavanje, Vinogradarstvo i vinari Hrvatske u programu “Vinske ceste Hrvatske”. program za šumarstvo, lovstvo i ribolov i drugo.

Lovačka društva s područja Valpovštine postaviti će izložbu trofeja divljači stečenih u zajedničkim lovištima  za vrijeme  svoga zakupa. U subotu , drugog dana trajanja Sajma, svih 9 lovačkih društava natjecati će se u kuhanju čobanca. Podjela čobanca očekuje se oko 13,00 sati. 

Video sadržaj

@ Slynetwork.com.