Novosti

Pratite sve naše novosti!

Viljevo - Gađanje na metu srnjaka

09 Svi

U nedjelju 08. svibnja 2016, godine održano je na streljani LD «Kuna» Viljevo gađanje lovačkim puškama risanicama u metu srnjaka na 100 metara.

Gađanje je organizirano kao probno gađanje lovačkim puškama prije početka sezone odstrijela srnjaka. Sada već tradicionalno gađanje (osmu godinu za redom), pomalo i u natjecateljskom obliku, uz sudjelovanje lovaca članova lovačkih udruga KUNA Viljevo i ŠLJUKA P. Moslavina uz nekoliko gostiju, održava se u spomen tragično preminulom članu ovog lovačkog društva te nosi naziv MEMORIJAL MIRKA VINCETIĆA - BLAŽEVOG.

Za najbolje strijelce bile su osigurane i prigodne nagrade u vidu priznanja, statue s likom lovca i lovačke opreme.

Prvo mjesto osvojio je Zoran Cerovečki sa pogođenim bodom više od trojice lovaca (Knežević, Učkar, Dubrović) koji su kasnije raspucavali za plasman od 2-4. mjesta.

Drugo mjesto je osvojio prošlogodišnji pobjednik Milan Knežević iz LD „Sokol“ Koška dok je treći bio gost iz Istre lovac Danijel Učkar.

Nagrade najuspješnijima  uručio je Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza uz pomoć predsjednika dvaju društava Tihomira Hajdukovića i Ivice Vrkića.  Na natjecanju je sudjelovalo pedesetak lovaca te je po završetku istog druženje nastavljeno uz zajednički ručak svih članova i gostiju uz zvuke TS Kočije.  

   

 

@ Slynetwork.com.