Novosti

Pratite sve naše novosti!

U Dalju utvrđen nacrt Statuta

06 Tra

Po upoznavanju  domaćina  druge po redu sjednice Izvršnog odbora Lovačkog saveza OBŽ gospodina  Gorana Šlingara  o radu LD „Patka“ Dalj održana je sjednica  pod predsjedanjem Zlatka Stolnika. Imenovanje sastava  Povjerenstava,  te podnošenje tri informacije: o  uplati članarine,  izobrazbi kadrova i obavljenom ocjenjivanju 700 trofeja divljači za proteklu lovnu sezonu samo su neke od točaka dnevnog reda održane sjednice.

Sa  Projektom  „Unošenje divljači u zajedničkim lovištima OBŽ krenulo bi se i ove godine, četvrti put zaredom. Za unositelja cijena kavezno uzgojenog  zeca bila bi 240 kuna, fazanskog pileta 16,00 kuna a iznešenog fazanskog kljuna 32,00 kune. Zaključeno je da se na ovogodišnjem Sajmu lova i ribolova  Salori koji se održava od 17.-19. travnja u Osijeku održi radno-svečana sjednica  kojom bi se obilježila 20 godina postojanja Lovačkog saveza, te usvojio   Statut . Pred Savezom je i  sudjelovanje u trima značajnim priredbama: 02. Svibnja na Manifestaciji „ 7. Dani vina i turizma“ u Osijeku , 15. Svibnja na EXPO Đakovo u Piškorevcima, a dan kasnije na Danima lova u Županiji Baranya (Mađarska) u mjestu Cún, nedaleko  Harkány .

 Po završetku sjednice, predsjednik  i zamjenik predsjednika Saveza Zlatko Stolnik i Antun Mak uručili su dvije lovačke iskaznice  novim članicama Lovačkog društva „Patka“ Dalj lijepim  lovkinjama Gorani Šlingar i Mirjani Messink-Banović kojoj je čestitao i njen suprug Roger Johannes koji je za ovu priliku došao iz Pilstinga (Donja Bavarska)  kako bi sudjelovao u ovom značajnom događaju budući da je i sam lovac.

Nacrt Statuta možete preuzeti u prilogu ispod galerije slika.

 

 

 

@ Slynetwork.com.