Novosti

Pratite sve naše novosti!

Antun Blažević novi predsjednik LS-a Osječko-baranjske županije

30 Sij

U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo održana je 27. siječnja 2023. Izborna skupština Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije na kojoj je nazočilo 87 delegata od ukupno 106 koliko broji Skupština. 

Izbornoj skupštini nazočili su predstavnici Odjela za poljoprivredu Osječko-baranjske županije, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor, urednik Lovačkog vjesnika Ivica Stanko, predsjednik Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije Miroslav Buneta te tajnik Antonio Repić.

Prema pravilima određenima za kandidaturu za predsjednika kandidat za predsjednika mora predati kandidaturu s popisom prijedloga članova za tijela skupštine. Jedini koji je istaknuo kandidaturu i ispunio uvjete bio je Antun Blažević te je tako kao jedini kandidat predložen za predsjednika. S 85 glasova za i 2 suzdržana novi predsjednik Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije postao je Antun Blažević.

Skupština kojom je predsjedao Krunoslav Kovačević, prihvatila je prijedlog predloženih članova za tijela skupštine te donijela plan rada, a donesena je i odluka o članarini.

Dosadašnji predsjednik Zlatko Stolnik pune je 24 godine odgovorno obnašao dužnost predsjednika te mu je na početku svog obraćanja zahvalio novoizabrani predsjednik Blažević što je i skupština svesrdno podržala. Isto tako, zahvalio je svima koji su u tom periodu sudjelovali u radu saveza.

Novoizabranom predsjedniku Blaževiću čestitao je predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor dok je Stolniku zahvalio na dugogodišnjem radu i izvrsnoj suradnji.

Na kraju sjednice okupljenima se obratio domaćin sjednice, Miroslav Galić, predsjednik LD “Jelen” Đakovo, i pozdravio sve prisutne.

Tekst, foto, video: Goran Andrašević / Ivica Stanko / Matej Volarević

Video sadržaj

@ Slynetwork.com.